Hoe herken je snel kwalitatief goede winkels

Met zoveel opties die er voor consumenten beschikbaar zijn, vraag jij je misschien wel eens af of kwaliteit er nog toe doet. Het antwoord is echter een volmondig ‘ja’! Kwaliteit gaat niet alleen over het aanbieden van een product of dienst die de norm overtreft. Het gaat ook over de reputatie die een winkel opbouwt.… Lees meer »

Stijlvolle en leuke manieren om je merk uit te dragen

Als jij een winkel hebt in Amsterdam, dan is het effectief op de markt brengen ervan van cruciaal belang om het succesvol te maken. Er bestaan zeer veel marketingmethoden en ideeën voor leuke bedrijfspromoties. Er zijn er zelfs teveel om uit te kiezen! In dit artikel presenteren we een aantal stijlvolle ideeën voor een fijne… Lees meer »

Informatie over de streepjescode

Tijdens de wekelijkse boodschappen gooi ik persoonlijk onbewust de benodigdheden in mijn winkelmandje. Ik schenk nauwelijks aandacht aan de verpakking van de producten. Ik weet immers exact welke producten ik nodig heb en waar deze producten liggen. Toch kan de verpakking van een product behoorlijk interessant zijn. Er staat namelijk erg veel informatie over het… Lees meer »