Topshop Amsterdam

Deze website is op geen enkele wijze verbonden met Topshop en Topshop Amsterdam

Sinds februari 2015 is het centrum van Amsterdam weer een winkel rijker. Het grote mode concern Topshop heeft zich eindelijk gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam en hiermee is Nederland het eerste land in Europa waar je een Topshop winkel kunt vinden. De Topshop Amsterdam is maar liefst 1170 vierkante meter groot verdeeld over 3 verdiepingen. Niet alleen de standaard collectie wordt verkocht in de Topshop winkel in onze hoofdstad, maar ook de allernieuwste collectie ligt hier in de schappen die rechtstreeks van de catwalk rolt.

Waarom Topshop Amsterdam

Amsterdam is de eerste stad van Europa waar zich een Topshop winkel heeft gevestigd. Volgens de directie van dit prachtige fashion concern is Amsterdam een echte wereldstad en hoort hier een heuse winkel thuis. Tevens staat de hoofdstad van Nederland goed op de kaart qua mode & fashion. Er zullen in de toekomst nog meer filialen volgen, maar waar en wanneer is nog niet bekend.

Wat is Topshop nou eigenlijk

topshop amsterdamTopshop is een kledingwinkel wat in Engeland is ontstaan in 1964. Tegenwoordig zijn er over de wereld meer dan 500 Topshop/Topman winkels te vinden, waaronder Topshop Amsterdam sinds februari 2015. Engeland alleen telt al meer dan 300 Topshop kledingwinkels. Naast de gigantische keuze uit kledingstukken verkopen alle Topshop winkels ook accessoires, schoenen en make-up. Alle winkels van Topshop krijgen met hoog tempo nieuwe collecties aangeleverd, zodat de klant altijd nieuwe dingen tegenkomt als zij terugkeert bij haar favoriete Topshop winkel.

Topman Topshop Amsterdam

Niet alleen heeft de vrouwelijke fashion winkel zich gevestigd in het centrum van Amsterdam, maar ook de mannelijke variant van Topshop, genaamd Topman, bevindt zich in hetzelfde pand. Bij Topman kunnen alle mannen net zo heerlijk shoppen als de vrouwen.

Bijenkorf Amsterdam

De winkel in Amsterdam is niet de enige plek waar kleding van het merk Topshop wordt verkocht. Sinds langere tijd verkoopt de bijenkorf op De Dam te Amsterdam kleding van dit populaire fashion merk. Mocht je dus niet slagen bij de Flagstore van Topshop Amsterdam, kun je nog altijd een kijkje nemen bij de Bijenkorf.

Klanten

Toen het fashion merk bekend maakte om een winkel te openen in Amsterdam werden vooral de wat jongere dames razend enthousiast. De gemiddelde leeftijd van de klanten bevindt zich ergens tussen de 17 en 24 jaar. Tophop Amsterdam richt zich niet alleen op de jongere categorie, maar is voor iedereen toegankelijk die houdt van fashion en de nieuwste mode trends.

Official Topshop website

Op onze website proberen wij al onze bezoekers te voorzien van de belangrijkste informatie omtrent de Topshop winkel in Amsterdam. Wij zijn op geen enkele wijze gelieerd aan het concern Topshop en willen iedereen middels deze website alleen voorzien van informatie. Voor verdere informatie omtrent het bedrijf Topshop verwijzen we je graag door naar hun webpagina www.topshop.com

Pand Topshop Amsterdam

Topshop Amsterdam is gevestigd in een prachtig pand aan de Kalverstraat te Amsterdam. Het pand heeft 3 verdiepingen en is hiermee groots qua formaat. Hiermee is het winkelpand uitermate geschikt om grote partijen met de nieuwste mode in korte tijde te kunnen verkopen. Het exacte adres kun je vinden op de adres pagina.

Opening winkel

Op 26 februari 2015 werd de nieuwe Topshop Amsterdam feestelijk geopend met typisch Nederlandse producten. Een mode ontwerper heeft speciaal voor de opening een aantal limited edition Amsterdamse canvas tassen gemaakt. Niet alleen werden er speciale Amsterdamse tassen ontworpen voor deze feestelijk opening, maar ook truien en t-shirts.

Adres:

Topshop Amsterdam
Kalverstraat 48/52
1012 PE Amsterdam
The Netherlands

Openingstijden Topshop Amsterdam

Maandag 12:00 – 18:30 uur
Dinsdag 10:00 – 18:30 uur
Woensdag 10:00 – 18:30 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:30 uur
Zaterdag 10:00 – 18:30 uur
Zondag 12:00 – 18:00 uur

De Topshop Amsterdam openingstijden zijn elke week hetzelfde met uitzondering van de feestdagen. Wij proberen de site zoveel mogelijk up-to-date te houden en passen onze site zo veel en zo snel mogelijk aan, maar kunnen niet altijd garanderen dat de bovenstaande openingstijden kloppen.

Openingstijden Feestdagen

Op dit moment zijn er geen openingstijden bekend van Topshop Amsterdam tijdens de nationale feestdagen in Nederland. Waarschijnlijk zal de fashion winkel tijdens de feestdagen niet veel afwijken van de openingstijden van andere winkels in het centrum van Amsterdam. Wij raden iedereen aan om terug te keren naar onze website vlak voor Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Koningsdag, Kerstdagen, Bevrijdingsdag en Oud & Nieuw om te kijken of er al openingstijden bekend zijn. Wij doen ons best om ook de openingstijden tijdens de feestdagen zoveel mogelijk up-to-date te houden.

Openingstijden Centrum Amsterdam

Maandag: 13.00 – 18.00 uur (winkels later geopend dan de rest van de week)
Dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 21.00 uur (koopavond)
Zondag: 12.00 – 17.00 uur (dit geldt voornamelijk voor de winkels op de Nieuwendijk, de Kalverstraat en in de 9 Straatjes, in de overige winkelgebieden is slechts een beperkt aantal winkels geopend)
bron: www.iamsterdam.com

De openingstijden van de winkels in het centrum van Amsterdam zijn bijna allemaal hetzelfde en wijken vaak niet ver van mekaar af. Voor exacte openingstijden van andere winkels verwijzen wij je graag door naar de website van de betreffende winkel.